fbpx

таг: името

Комити: Да му посакаме Добредојде и успеси на кои заедно ќе...

0
РК Вардар 1961 има нов трнер во името на Давид Дејвис .По официјалната потврда и назначување за прв стратег на македонскиот шампоион ,...

Русија против Хрватска во финалето на Дејвис Купот

0
Тимот кој настапува под името на Руската тениска федерација е противникот на Хрватска во финалето на тенискиот Дејвис куп. Русите предводени од...

Презентиран првиот грчки ултра автомобил- „Хаос“

0
„Хаос“ е името на првиот грчки т.н. ултра автомобил што ќе има две верзии и според медиумите во Грција ќе чинат 5,5 милиони,...

Чини 5 милиони евра: И Грците почнаа да прават автомобили, го...

0
Хаос“ е името на првиот грчки т.н. ултра автомобил што ќе има две верзии и според медиумите во Грција ќе чинат 5,5 милиони,...

Презентиран првиот грчки ултра автомобил- „Хаос“ (ФОТО)

0
„Хаос“ е името на првиот грчки т.н. ултра автомобил што ќе има две верзии и според медиумите во Грција ќе чинат 5,5 милиони,...

Вакцината Модерна веќе и официјално се дистрибуира под новото име

0
Вакцината Модерна го носи името на компанијата која ја произведува, но од неодамна веќе се дистрибуира и под новата назнака, Спајквакс (Spikevax). ...

Албанија доби 90 милиони евра од ЕУ за справување со пандемијата

0
Европската комисија, во името на ЕУ, денеска одвои 90 милиони евра за Албанија, во рамки на својата програма за макро-финансиска помош (МЈП), поврзана...

Албанија доби 90 милиони евра од ЕУ за справување со пандемијата

0
Европската комисија, во името на ЕУ, денеска одвои 90 милиони евра за Албанија, во рамки на својата програма за макро-финансиска помош (МЈП), поврзана...

Вучиќ: С Македонија го смени и името, па не ја примија...

0
Македонија дури и името го смени, а ЕУ ни тогаш со таа земја не ги отвори пристапните преговори, изјави српскиот...

Вучиќ: Северна Македонија го смени и името, па не ја примија...

0
 Македонија дури и името го смени, а ЕУ ни тогаш со таа земја не ги отвори пристапните преговори, изјави српскиот претседател Александар...