таг: Иман

Иман се сеќава на својот покоен сопруг Дејвид Боуви: Никогаш повеќе...

0
Сомалиската манекенка Иман прозборе за нејзиниот покоен сопруг Дејвид Боуви, нарекувајќи го нејзината „вистинска љубов“ и дека никогаш повеќе нема да се...