таг: илегални

Седумдесет и пет илегални мигранти се фатени на брегот во западна...

0
Седумдесет и пет илегални мигранти се фатени во град Ајвалик во западната турска провинција Баликесир додека се обидувале да преминат на грчкиот остров...

Според Фронтекс, бројот на илегални гранични преминувања во ЕУ за 2023...

0
Бројот на илегални гранични преминувања на надворешната граница на ЕУ во 2023 година достигна вкупно приближно 380.000, според прелиминарните пресметки на Фронтекс. ...