таг: ИЗЈ

Институтот за јавно здравје регистрирал две лица кои третпат се заразиле...

0
Институтот за јавно здравје (ИЗЈ) регистрирал две лица кои третпат се заразиле со коронавирус. Едното лице имало хронична бубрежна болест и оди на...