таг: изјавил

Рускиот агресор предизвика сериозна штета врз украинска електроенергетска компанија, поправките би...

0
Шефот на најголемата украинска приватна енергетска компанија, ДТЕК, вчера изјавил дека пет од нејзините шест централи биле оштетени или уништени, што резултирало со...