таг: изрекување

Словенечкиот Врховен суд одлучи дека нема правна основа за изрекување казни...

0
Словенечкиот Врховен суд одлучи дека нема правна основа за изрекување казни за неносење заштитни маски во затворени јавни простори. Што значи...