таг: изразот

Анета Николова, доктор по ветеринарна медицина зборува за агресивноста на кучињата

0
Многу често го слушаме изразот агресивно куче, но што е навистина агресивно куче? Што е агресивност? Зошто се појавува? За „Слободен печат“...