таг: изолирале

Микроорганизам оживеан по 24.000 години поминати под сибирскиот мраз!

0
Група руски научници изолирале микроскопско суштество коешто десетици илјади години лежело замрзнато во земјата под сибирскиот вечен мраз. Ним не само што им...