таг: изнајмила

Изнајмила Ламборџини, па исчезнала – сопственикот нуди награда од 25.000 евра

0
Жена пред десетина дена изнајмила луксузен автомобил Ламборџини во Швајцарија на два дена. Ги покажала сите потребни документи и го добила возилото. ...