таг: изминаа

Се врати „насмевката“ на Расел, куче кое пред неколку месеци се...

0
Изминаа 3 месеци од немилиот настан кога Расел се појави пред вратите на прифатилиштето на ЈП Лајка во загрижувачка состојба со длабока рана...

ФОТО I Вака денес изгледа неуништливата агентка од филмот „Кога јагнињата...

0
Годините кои изминаа сосема очекувано се гледаат на нејзиното лице, но таа за тоа воопшто не се грижи… Американската актерка...