таг: изманипулирана

Измамената принцеза Дијана: Интервју добиено со лажни документи за абортус на...

0
Принцезата Дајана наводно била изманипулирана со лажни документи за абортус на кралската дадилка Тиги Леџ-Бурк, за да го даде интервјуто во 1995...