fbpx

таг: „изложиле

ГРОЗОМОРНО: Откриена децениска злоупотреба во домови за деца- тие се жалеле,...

0
Британски социјални работници „изложиле ранливи деца“ на сексуални престапници кои се инфилтрирале во домови за деца и во згрижувачки семејства со „катастрофални, доживотни...