fbpx

таг: „Издавам

Стан-гаража во Загреб го привлече вниманието на многумина

0
Оглас со наслов „Издавам мал, но убав стан-гаража во центарот на Загреб“ – за „стан“ во гаража, којшто наводно може да се изнајми...