таг: изгубиме

Д-р Горан Николов: Губење на памтењето

0
Ако ги изгубиме клучевите, обично помислуваме дека памтењето нè издава. Но факт е дека „дупките“ во памтењето се јавуваат кај сите одвреме-навреме....