таг: изгубено

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Исчезната е 50-годишната Весна Николска од Прилеп

0
Во Прилеп од средата е изгубено женско лице, на 50-годишна возраст Весна Николоска, од Прилеп. Од сознанијата од семејството, можно е жената...