таг: изгласани

„Не зависи сѐ од нас“ – вели Меџити за набавката на...

0
Иако се изгласани законски измени, бавно оди набавката на лекот „Трифакта“. Министерот за здравство Фатмир Меџити вели дека проблемот го наследил и дека...