таг: извозно

Ковид кризата ги погоди извозно ориентираните компании, извозниците од креирање, преминуваат...

0
Ковид кризата ги погоди извозно ориентираните компании. Анализата на Finance think покажува дека извозниците се соочуваат со голем број на проблеми во време...