таг: извозни

Стапи во сила Трговскиот договор меѓу ЕУ и Нов Зеланд

0
Индустријата и земјоделците од Европската Унија добиваат мноштвото нови извозни можности со стапувањето во сила на Трговскиот договор меѓу ЕУ и Нов Зеланд,...