таг: извознички

ОПЕК до ЕУ: Не можеме да ја ги замениме загубите на...

0
Организацијата на земјите извознички на нафта (ОПЕК) ѝ порача на Европската унија дека сегашните и...

ОПЕК ќе решава за натамошното производство на нафта

0
Организацијата на земјите извознички на нафта ОПЕК и неговите сојузници, познати како ОПЕК +, треба...