таг: извесни

Антиамерикански пропагандист, теоретичар на заговор, расист, хомофоб: Такер Карлсон, отпуштениот водител...

0
ДРАГАН МИШЕВ Низ историјата се појавуваат извесни деградирани, посрамотени, разочарани американци кои своите интелектуални капацитети ги ставаат на располагање на „мрачните...