таг: Зинчева

Тргнете го телефонот додека спиете, еве каков ризик ви носи ако...

0
Рускиот експерт, невролог Олга Зинчева, тврди дека мобилниот телефон не треба да се чува во близина на главата. Како што истакна таа за...

Невролог објаснува што се случува кога спиете покрај телефонот

0
Рускиот експерт, невролог Олга Зинчева, тврди дека мобилниот телефон не треба да се чува во близина на главата. Како што истакна таа за...