fbpx

таг: збир

Ова треба да го знаете: Што го загрозува вашиот имунитет?

0
Имунолошкиот систем е збир на органи, ткива и жлезди кои го штитат телото од штетни супстанци, бактерии, вируси и слично. Неговото неправилно функционирање...