fbpx

таг: за современ

МЗ размислува за хируршки пристап во лекување на пациентите со церебрална...

0
Министерството за здравство размислува за современ хируршки пристап во лекување пациенти со церебрална парализа на возраст од една до 18 години. Станува збор за...