fbpx

таг: за Ендокринологија

Отворен нов дијагностички центар на Клиниката за Ендокринологија

0
На Клиниката за Ендокринологија се отвори нов Ендокринолошки дијагностички центар, кој овозможува интегрирана, сеопфатна дијагностика на пациентите со ендокринолошки заболувања. Во овој Центар има...