fbpx

таг: Зајцев

Скандинавски метод за зајакнување на имунитетот во борбата против короната

0
Познатиот руски оториноларинголог Владимир Зајцев објасни каква заштита на целото тело од вируси, вклучително и ковид-19, пружаат процедури за зајакнување на грлото. ...