таг: зајакне

Трамп во Тексас денеска ќе го одржи својот прв предизборен митинг

0
Критичарите велат дека локацијата била избрана за да ја зајакне неговата претседателска кампања во услови кога се соочува со голем број...

Франција ги укинува ограничувањата за патници вакцинирани со вакцините признаени од...

0
Франција ќе ги зајакне ограничувањата на невакцинираните патници од низа земји за да се спротивстави на враќањето на инфекциите со КОВИД-19, истовремено отворајќи...