fbpx

таг: заштитениот

„Гледам само лешеви, чудно ми е кога ќе видам жив човек“...

0
Бојан Хрватин, заштитениот сведок во процесот против екипата на Веља невоља раскажува дека Марко Миљковиќ, еден од најблиските соработници на Белквук бил опседнат со...