fbpx

таг: заштедам

Дали го исклучувате бојлерот или е постојано вклучен? – Еве како...

0
Како да заштедам повеќе – ако мојот бојлер е вклучен 24 часа или ако го вклучам само додека е евтина тарифата, ова е...