fbpx

таг: зачекорија

Наместо да одат во пензија на старост станаа татковци: Мик Џегер,...

0
Многу славни мажи кога зачекорија во третото доба добија наследници. Многумина се прашуваат, дали овие возрасни мажи над 60 години се себични...