таг: зафаќа

Се пренесува од крлежи: Нов смртоносен вирус „хара“ низ Европа, еволуираше...

0
Вирусот што ја зафаќа Европа, Африка и Блискиот Исток и се стравува дека е најголемата нова закана за јавното здравје, Кримско-конгонската хеморагична треска...