таг: затнете

Дали го истурате талогот од кафето во одводот на мијалникот? Правите...

0
Лесно можете да го затнете мијалникот и да предизвикате дополнителни проблеми со некои секојдневни постапки на кои можеби никогаш не сте помислиле. Освен...