таг: затемнување

Вечерва никако немојте да го правите ова, предупредуваат астролозите – еве...

0
Хороскопот истакнува дека денеска е затемнување на полната месечина, 8 ноември и дека носи силна енергија. Месечината ќе биде целосно покриена од сенката...

3 ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ ОЧЕКУВААТ ЗЕМЈОТРЕС: Денеска е затемнување на Сонцето, не...

0
Секогаш кога се најавува затемнување на Сонцето, астролозите велат дека тоа е „повик за будење“ од Универзумот. На 25 октомври нè очекува делумно...

Доаѓа затемнување на Сонцето и тоа носи важни промени кај овие...

0
Последната сезона на затемнување во 2022 година е пред нас. Во вторник на 25 октомври не очекува делумно затемнување на Сонцето, а на...

Прво целосно затемнување на Месечината

0
Првото целосно затемнување на Месечината во 2022 година рано утрово ја претвори Месечината во црвена боја. Истото започнало во 4:32 часот по европско време. ...

Целосно затемнување на Месечината на 16 мај

0
Целосното затемнување на Месечината доаѓа на 16 мај. Феноменот се јавува кога Сонцето, Земјата и Месечината се наредени речиси во права линија. ...