таг: затворен

Приштинскиот аеродром затворен поради дојава за поставена бомба

0
Косовската полиција денеска соопшти дека единствениот аеродром на Косово е затворен по заканата за бомба....

Д-р Петличковски: Престојувањето во затворен простор е се уште значаен ризик...

0
Престојувањето во затворен простор е се уште значаен ризик за заразување.Се уште е рано да се дозволи седење и јадење на поголема група...

Евролигата може да стане затворена за две години

0
Евролигата може да стане затворен турнир од сезоната 2023/2024. Менаџментот веќе започна со работа за имплементација на...