таг: заслужуваат

Пановски: Никој во Европа не умрел од мајмунски сипаници

0
Мајмунските сипаници не заслужуваат никакво внимание, освен научно-истражувачко и епидемиолошко значење. Мајмунските сипаници се покс сипаници. Тоа се кога излегува меурче. Ова со...