таг: засилувачка

Светска медицинска асоцијација: Можеби вакцината против Ковид-19 ќе треба да се...

0
Дополнителната, засилувачка доза од вакцината против коронавирусот веројатно ќе биде потребна секоја година, е мислењето на претседателот на Светската медицинска асоцијација, Франк Улрих...