таг: Заразувањето

Заразувањето и смртноста од ковид 19 во светот намалени за 90...

0
Заразувањето и смртноста од Ковид-19 во светот се намалени за повеќе од 90 отсто во однос на овогодинешниот врв. Генералниот директор на Светската...