таг: заразуваат

И вакцинираните против ковид-19 се заразуваат, ама полесно поминуваат

0
И вакцинираните против ковид-19 се заразуваат, ама полесно поминуваат, вели д-р Лиса Адамс, деканка на Универзитетот Дармут. Таа вели дека вакцините се многу...

Како да знаете дали вашето дете има корона или друг вирус?

0
Сè повеќе деца се заразуваат со коронавирус, а покрај ова, во градинките се шират разни други вируси, што предизвикуваат треска, дијареја и повраќање...