таг: заради

Арбреша Реџепи нема да го носи македонското знаме на ОИ во...

0
Арбреша Реџепи заради близок контакт со заразен (позитивен случај) на КОВИД – 19 е во делумна изолација и таа нема да може да...

Бајден незадоволен поради слабиот одговор на вакцинацијата против ковид-19

0
Американскиот претседател, Џо Бајден, изрази незадоволство заради слабиот одговор на вакцинацијата против ковид-19. Според него, од огромна...