таг: започнување

Битиќи: Прераснуваме во економија на можности, на старт-апи, во земја на...

0
“Условите за започнување на нов бизнис и создавање на старт-апи се подобруваат, а младиот претприемач полека, но сигурно, го зазема централното место во...

Народната банка ќе започне активности за поддршка на „зелените финансии“

0
Предвидовме започнување активности со кои ќе им се овозможи поддршка на „зелените финансии“ во рамките на остварувањето...