таг: запознаваме

Промовирана петтата поштенска марка посветена на децата болни од ретката болест...

0
Кампањата „Ги запознаваме ретките болести“ која петта година по ред се одржува во Македонија секој февруари, денеска беше заокружена со изложба на цртежи...

Ги запознаваме ретките болести: Арнолд-Кјариева малформација

0
Ги запознаваме ретките болести 2022 28 дена во февруари со 28 ретки дијагнози Во месецот со најмалку дена во годината, во...

Ги запознаваме ретките болести: Системска мастоцитоза

0
Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се зборува...

Ги запознаваме ретките болести: Помпеова болест

0
Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се зборува...

Ги запознаваме ретките болести: Пит-Хопкинс синдром

0
Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се зборува...

Ги запознаваме ретките болести: Некротизирачка автоимуна миопатија

0
Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се зборува...

Ги запознаваме ретките болести: Леукоенцефалопатија со аксонални сфероиди и пигментирана глија...

0
Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се зборува...

Ги запознаваме ретките болести: Штург-Вебер синдром

0
Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се зборува...

Ги запознаваме ретките болести: Шарко Мари Тут

0
Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се зборува...

Ги запознаваме ретките болести: Хистиоцитоза на Лангерхансови клетки

0
Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се зборува...