таг: запираат

Поради претпазливост: И Франција и Италија ја прекинаа имунизацијата со оваа...

0
И Франција и Италија ја запираат употребата на вакцината против коронавирусот на компанијата „АстраЗенека, приклучувајќи им се на листата европски држави кои тоа...