fbpx

таг: „запеав“

ФОТO | Од подиумот на Макфест до професорска кариера во Австралија...

0
Кога им ги „запеав“ хитовите на Маријана Димовска на мои блиски, ми рекоа: „Е да, сум ја заборавил/а таа песна, ама сега...