таг: западнонилски

Во Грција регистриран првиот случај на вирусот Западен Нил за оваа...

0
Првиот случај на заразниот западнонилски вирус за 2023 година во Грција е регистриран во северниот дел на земјата, односно во општина Серес, соопштија...