таг: заостанат

Кои долгови ќе се бришат со петтиот сет мерки?! Рафајловски: Приоритет...

0
Граѓаните кои имаат заостанат долг сигурно се израдуваа на веста од премиерот Заев дека ќе има бришење на долговите на како што изјави...