таг: Зан

Новинарката која известуваше за ковид-19 од Вухан доби четири години затвор,...

0
Независната новинарка Занг Зан е осудена на четири годинии затвор, бидејќи известувала во екот на почетното избивање на коронавирусот во кинескиот град...