fbpx

таг: Заменикградоначалничката

Утре Ден на жалост во Загреб: Знамињата на половина копје и...

0
Заменик-градоначалничката Јелена Павичиќ Вукишевиќ го прогласи среда, 3 март 2021 година, за Ден на жалост во областа на градот Загреб по повод ненадејната...