таг: залиха

СЗО: Во Авганистан ќе пропаднат околу 1,6 милиони вакцини, здравствениот систем...

0
Речиси 1,6 милиони дози вакцини против Ковид-19, кои се на залиха во Авганистан, треба да се искористат што е можно поскоро, бидејќи нивниот рок...