fbpx

таг: закрепнување“

Нови проблеми за ЕУ, планот за масовно закрепнување ставен под знак...

0
Планот за стимулации на Европската унија за економско закрепнување од последиците од коронската криза наиде на пречка откако прашањето за уставноста на заедничкото...

ЕП одобри „План за закрепнување“ од 700 милијарди евра

0
Европарламентот (ЕП) денеска го одобри „Планот за закрепнување“, со што се отвори патот за пристап до членките...