fbpx

таг: Законското

ССМ побара минималната плата да се зголеми на 17.000 денари

0
Законското зголемување на минималната плата за 400 денари не е доволно за да може граѓаните да ги подмират основните трошоци за живот. Наместо...

Бектеши: За законот за минерални суровини веќе помина неколку собраниски процедури

0
Законското решение за минерални суровини, за кое свои забелешки изразија еколошките здруженија и Асоцијацијата за рударство при...