таг: законодавство

Европска комисија: Земјите-членки на ЕУ сами одлучуваат за задолжителна вакцинација

0
На националното законодавство е да одлучи дали вакцинацијата против Ковид-19 ќе биде задолжителна или неопходна во одредени...